top of page
  • De Cuisien

Genieten van koffie of thee na een dagje uit

Bent u op zoek naar een sfeervolle tearoom in de omgeving van Kortrijk om een namiddagje samen door te brengen met vrienden? Niks is gezelliger dan keuvelen bij een koffietje of thee en een vers gebakje! Waag u dan zeker eens aan een bezoekje aan tearoom De Cuisien in Wevelgem (Gullegem) en ontdek onze uitgebreide kaart aan warme en koude dranken.

Ook wanneer u een dagje winkelen hebt gepland met vriendinnen is het zalig om nog even te stoppen bij De Cuisien voor een lekkere thee of een kopje koffie. Geen gedoe om uw wagen kwijt te kunnen, wij beschikken namelijk over een grote parking en dat op een steenworp van de shoppingstad Kortrijk. Na al dat shoppen is het fijn om dichtbij te kunnen parkeren en nog even bij te praten met uw vrienden zonder zorgen of parkeermeter die loopt.


aanbod taart De Cuisien (Wevelgem, Gullegem)

Steeds mooi aanbod dagverse taartjes en gebak

Bij een geurige thee of een dampende koffie hoort natuurlijk ook wat zoets. De Cuisien bakt dagelijks verrukkelijke taartjes en gebak om zijn bezoekers mee te verwennen. U houdt van chocolade of liever een stukje fruittaart? Ons buffet met appetijtelijke patisserie is een lust voor het oog én de smaakpapillen! Laat u verleiden door ons dagvers aanbod aan fijn gebak.


Verfijnde gerechten van lunch tot afternoon tea

De Cuisien wil een verfijnde keuken aanbieden aan een correcte prijs. De tearoom is vanaf 's morgens vroeg geopend zodat u al even kunt binnenwippen voor een opkikkerende koffie. 's Middags serveert De Cuisien een ruim aanbod aan streekgebonden lunchgerechten en een lekkere traditionele keuken. In de namiddag verwelkomen wij graag de zoete genieters. In ons gezellige kader voelt iedereen zich thuis!

Aarzel niet en spring even binnen bij De Cuisien in Wevelgem. Wij verwelkomen u en uw vrienden graag voor een heerlijke koffie of thee met een lekker stukje taart.

15 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page