top of page
  • De Cuisien

Meeneemgerechten bij restaurant De Cuisien in Gullegem

Restaurant en tearoom voor privé en zakenlunch

Soms heeft u niet genoeg tijd om te koken of zelfs maar op restaurant te gaan. Combineer de gastronomische ervaring van het restaurant met het comfort van uw eigen thuis of bedrijf. Restaurant De Cuisien in Gullegem biedt meeneemgerechten aan voor zowel particulieren en bedrijven.

Heerlijk eten zonder zelf te koken

Als we één ding hebben geleerd de laatste jaren is dat afhaalmaaltijden een puur genot kunnen zijn. Tijdens een drukke werkdag heeft u niet altijd de tijd voor een lunch op restaurant. Of misschien heeft u een zakenmeeting waar u uw zakenpartners van een lunch wilt voorzien? Wat de reden ook mag zijn, met de afhaalmaaltijden van De Cuisien in Gullegem bent u voorzien van heerlijk eten, maar zonder dat u zelf moet koken. Dat laatste is tevens ook een groot voordeel voor wanneer u een drukke werkdag achter de rug heeft en geen zin meer hebt om nog voor het hele gezin te koken.


Welke gerechten kunt u afhalen in ons restaurant?

Restaurant De Cuisien biedt iedere dag een verse dagschotel. De gerechten variëren van varkenswangetjes, gevogelte en verse vis. Hierbij mag u steeds dagverse groentjes verwachten en een heerlijke saus. Alle gerechten die we in onze zaak aanbieden, zijn tevens beschikbaar voor afhaal. Onze dagelijkse dagschotel is te bekijken op onze Facebookpagina.


Hoe kunt u maaltijden bestellen bij De Cuisien?

Weinig tijd om bij ons op restaurant te komen lunchen? Met het aanbod aan afhaalmaaltijden van De Cuisien hoeft dat ook niet. Onze gerechten zijn geschikt voor onder meer bedrijven die tijdens een zakenmeeting voorzien willen worden van een heerlijk vers bereide maaltijd. Daarnaast zijn uiteraard ook particulieren welkom om maaltijden bij ons af te halen. Afhaalmaaltijden bestellen is erg eenvoudig. Zo hoeft u niet op voorhand te bestellen en kan u ter plaatse kiezen wat u wilt eten. Onze volledige menu wordt dagelijks aangepast en is in het restaurant beschikbaar of op voorhand te bekijken op onze Facebookpagina.


Zin in een heerlijk vers bereid gerecht voor thuis of op kantoor? Bekijk de afhaalmaaltijden van restaurant De Cuisien in Gullegem.

119 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page