top of page
  • De Cuisien

Beleef heerlijke momenten in tearoom De Cuisien.

Tearoom voor koffie, gebak, ijs en lunch

Voor echte culinaire verwenmomenten moet u bij De Cuisien in Wevelgem in West-Vlaanderen zijn. Naar deze tearoom gaat u niet alleen voor een vers gezette kop koffie met lekker gebak of een heerlijke ijscoupe. In een gezellige sfeer kunt u hier ook uitgebreid eten en van een smakelijke lunch genieten. Bij ons beleeft u ontspannen momenten en is het bourgondisch genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben.

pannenkoek met ijs

Bourgondisch genieten in onze tearoom

Wilt u uzelf wel eens verwennen en een leuke tijd hebben? In De Cuisien vindt u de perfecte ambiance om een fijn momentje voor uzelf door te brengen of om gezellig met familie of vrienden af te spreken. Onder het genot van een hapje en een drankje komt u weer helemaal tot uzelf. Het staat vast dat ook onze culinaire hoogstandjes bijdragen tot een aangenaam verblijf in onze tearoom. Met een grote keus aan lekkernijen, ambachtelijk ijs en luxe gebak vervaardigd door onze eigen patissier en met een gevarieerde lunchkaart vindt u altijd wel iets lekkers naar uw gading. U kunt daarnaast doorlopend terecht aan ons uiterst verzorgde en gevarieerde lunchbuffet.


Fijn lunchen bij De Cuisien

Onze tearoom is gezellig ingericht en beschikt over een restaurant waar u rustig en ongestoord kunt eten. In onze lunchroom kunt u specialiteiten proeven uit de traditionele Belgische keuken en allerhande streek- en seizoensgebonden gerechten. Ons restaurant is eveneens geschikt voor zakenlunches. Daarbovenop biedt onze zaak het voordeel dat ze gemakkelijk te bereiken is en over voldoende parkeergelegenheid beschikt.

Breng zeker eens een bezoek aan De Cuisien. We verwachten u!21 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page