top of page
  • De Cuisien

Een culinaire topbeleving in het wildseizoen bij Restaurant De Cuisien

De herfst is aangebroken en dat betekent dat de natuur ons trakteert op een overvloed aan heerlijke ingrediënten. Bij Restaurant De Cuisien in Gullegem hebben we dit seizoen een speciale culinaire herfstbeleving voor jou samengesteld. Ben je een fijnproever, dan zal je bij ons zeker je hart kunnen ophalen.


gerecht met hertenvlees wild

Wildmenu’s met alle smaken van de herfst


Onze chef-kok heeft met veel toewijding en vakmanschap nieuwe seizoensmenu’s gecreëerd die helemaal inspelen op de smaken van de herfst. Denk aan verrukkelijke wildgerechten, waarin je de rijke aroma's van het najaar proeft. Van hertenbiefstuk tot everzwijnragout, elk gerecht wordt met zorg bereid en geserveerd.

Naast onze wildgerechten hebben we ook heerlijke gevogelteopties op het menu staan. Van malse eendenborst en fazantenbout tot sappige kwartels, ieder gerecht wordt met passie bereid en als een waar kunstwerk op je bord gepresenteerd.


Opperste verfijning en kwaliteit


Bij Restaurant De Cuisien hechten we veel belang aan kwaliteit en versheid van onze ingrediënten. Het zijn net die dagverse producten die de fijnste smaken opleveren. Daarom werken we nauw samen met lokale leveranciers die ons voorzien van het beste marktaanbod. Zo kunnen we garanderen dat elke hap die je neemt een ware smaaksensatie is.


Een topervaring op alle gebied


Onze culinaire herfstbeleving draait niet alleen om de gerechten zelf, maar ook om de totaalervaring. Het restaurant is sfeervol ingericht en biedt een warme en gezellige ambiance waarin je optimaal kunt genieten van je maaltijd. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar en adviseert je graag over de beste wijn bij het stukje wild dat je gekozen hebt..


Ben jij klaar voor een culinaire herfstbeleving zoals je nog nooit meegemaakt hebt? Kom dan langs bij Restaurant De Cuisien in Gullegem en geniet van onze fantastische gerechten.

Reserveren bij De Cuisien hoeft niet. Maar aarzel niet te lang want de plaatsen in ons restaurant zijn zeer gegeerd. We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen.

29 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page