top of page
  • FCR Media

Ontdek het unieke concept van Restaurant De Cuisien in Gullegem

Het selfservice restaurant waar u à la minute bestelt en geniet

Restaurant De Cuisien, gevestigd in Gullegem, hanteert het unieke principe van een selfservice restaurant dus u kan aanschuiven aan ons gevarieerde buffet, waar u een ruime keuze heeft aan heerlijke gerechten. In tegenstelling tot een klassiek buffet, waar u zelf kan opscheppen, bestelt u hier effectief bij het personeel. Het concept is simpel: u schuift aan bij het buffet en kiest uit een ruime variatie van 12 à 15 gerechten. Van vlees en vis tot koude schotels, er is voor ieder wat wils. In onze keuken werken wij alleen maar met verse producten. Alles wordt bovendien door ons zelf bereid, van ons ijs tot onze sauzen.gebakken zalm

Geniet van verse en smaakvolle gerechten

Wat dit selfservice restaurant echt bijzonder maakt, is dat de warme gerechten à la minute worden bereid. Dat betekent dat u altijd kan genieten van verse en smaakvolle maaltijden. Bovendien staan de gerechten bekend om hun Belgische, streek- en seizoensgebonden karakter. Bij De Cuisien proeft u de beste ingrediënten uit de regio, bereid met passie en vakmanschap.


Gezellige sfeer en vriendelijke service

De gezellige sfeer bij De Cuisien zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van uw keuzentuele vragen te beantwoorden. U hebt geen reservatie nodig, dus u kan op elk moment langskomen en genieten van een heerlijke m of om eveaaltijd.


Snelle, makkelijke en informele eetgelegenheid

Of u nu alleen, met een groep vrienden of met uw gezin komt, Restaurant De Cuisien is de ideale plek om te genieten van lekker eten in een ontspannen sfeer. Het selfservice restaurant biedt een unieke ervaring waarbij u zelf kan bepalen wat u wilt eten en in welke hoeveelheid.


Benieuwd naar het unieke concept van Restaurant De Cuisien? Kom langs in Gullegem en laat u verrassen door de heerlijke gerechten die dit selfservice restaurant te bieden heeft. Ontdek de ruime variatie aan gerechten, geniet van de à la minute bereide warme maaltijden en ervaar de gezellige sfeer. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van een culinaire ervaring die u niet snel zal vergeten.


15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page