top of page
  • De Cuisien

Wildseizoen bij Restaurant De CuisienEen smakelijke reis door de herfst

Zodra de dagen korter worden en de jacht van start gaat, omarmt Restaurant De Cuisien de overvloed van het wildseizoen. Onze keuken transformeert in een atelier van smaken, waar haas, fazant, everzwijn en hert de hoofdrol spelen in een culinaire kunstvoorstelling.

gerecht met hertenvlees

Van het prachtige kleurenpalet buiten naar een smaakexplosie op je bord

Het verhaal van de natuur met zijn rijke variatie van herfsteigen kleuren en aroma’s krijgt een vervolg in de keuken. Onze chef-kok weet elk stukje wild om te toveren tot overheerlijke gerechten die de typische smaken van het seizoen maximaal tot hun recht laten komen. De aardse smaak van everzwijn, het streelzachte vlees van ree, de karakteristieke smaak van haas en de fijne sensatie van fazant, je ruikt en proeft het najaar. Maar zie je de herfst ook? Jawel!


Het najaar biedt namelijk een veelheid van bessen, vruchten, champignons en wintergroenten die de smaken van het wild soms versterken en dan weer in balans houden. Naast zijn culinaire vaardigheden grijpt onze chef die ingrediënten tegelijk aan om van zijn herfstgerechten een verrukkelijk tableau te maken. Zorgvuldig gepresenteerd zijn onze wildschotels niet alleen een pure verwennerij voor de smaakpapillen maar ook oogstrelend, als een mooi herfsttafereel op doek.


Daarnaast geniet je bij de maaltijd van de juiste wijn. Wij stellen een uitgebreide kaart van wijnen met een breed smaakpalet voor. Verkies je een krachtige, zachte, warme of volle wijn? We adviseren je graag.


Sfeer en gezelligheid ten top

Als je uit eten gaat, is kwaliteit op je bord de eerste prioriteit. Maar ook de omkadering telt om van je restaurantbezoek een succes te maken. Bij De Cuisien is het altijd aangenaam tafelen. Wij ontvangen je in een sfeervol ingerichte zaak waar tijdens het wildseizoen een vleugje herfst is binnengewaaid. Je kan er genieten van een intiem diner onder vrienden en familie. Maar ons restaurant biedt eveneens de perfecte setting voor een zakelijke lunch met klanten of een onderonsje met collega's.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Restaurant De Cuisien in Wevelgem en laat je meevoeren op een smakelijke reis door de herfst!

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page