top of page
  • De Cuisien

Zoete verleidingen: Ontdek onze hemelse desserts bij Restaurant De Cuisien in Gullegem

Proef onze verrukkelijke taarten, pannenkoeken, wafels en zelfbereid ijs

Bent u een zoetekauw die geen genoeg kan krijgen van heerlijke desserts? Dan bent u bij Restaurant De Cuisien aan het juiste adres! Gevestigd in Gullegem, is dit de plek waar zoetebekjes hun hart kunnen ophalen. Of u nu van taart, pannenkoeken, wafels, koffie en gebak of zelfbereid ijs houdt, wij hebben het allemaal. Kom langs en ontdek onze verrukkelijke desserts die u doen watertanden.



Desserts om uw vingers van af te likken

In ons restaurant vindt u een uitgebreid assortiment aan zoete lekkernijen. Naast onze artisanale taarten, pannenkoeken en wafels, bieden we ook koffie en huisbereid gebak aan. Kom genieten van een heerlijke kop koffie met een stukje versgebakken taart of een huisgemaakte wafel. De perfecte combinatie om uw dag op te fleuren!


Als u liever iets verfrissends wilt, dan moet u ons zelfbereide ijs proberen. Gemaakt met de beste ingrediënten en vol van smaak, is ons ijs een ware traktatie voor uw smaakpapillen. Of u nu van vanille, chocolade, aardbei of een exotische smaak houdt, we hebben voor ieder wat wils.


Genieten in onze tearoom

Wilt u echt genieten van een ontspannen middag? Dan nodigen we u uit in onze gezellige tearoom. Hier kunt u in alle rust genieten van ons uitgebreid assortiment aan zoete lekkernijen. Neem de tijd om te ontspannen en laat u verwennen door onze vriendelijke bediening.  


Geen reservatie nodig

Bij Restaurant De Cuisien hoeft u niet te reserveren. Loop gewoon binnen en kom genieten van onze lekkere desserts. Ons vriendelijk personeel staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Kom langs en laat u verrassen door de zoete verleidingen die we te bieden hebben. In onze tearoom geldt hetzelfde principe van selfservice, zodat u kunt genieten van wat u het lekkerste vindt.


Heeft u al watertandend onze blogpost gelezen en bent u benieuwd geworden naar onze desserts? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan Restaurant De Cuisien in Gullegem. Wij werken uitsluitend met verse producten voor de beste smaak. Kom langs en proef het zelf! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page